teisipäev, 22. september 2009

Euroopa Keeltepäeva tähistamine Viru Keskuses


26. septemril tähistatakse kogu Euroopas keeltepäeva.
25. septembril on kõik huvitatud oodatud Tallinna Viru Keskuse Aatriumisse Euroopa keeli ja nende õppimisvõimalusi tutvustavale teemapäevale!
Keeltepäeva puhul tutvustatakse 25. septembril Tallinnas Viru Keskuses terve päeva jooksul Euroopa keeli ja keeleõppevõimalusi. Kultuuriinstituutide ja saatkondade eestvedamisel on Aatriumis võimalus infomaterjalide, mängude ja viktoriinide kaudu aimu saada sellest, milline üks või teine keel on, ning kus seda õppida saab. Lisaks on neljanda korruse näitusesaalis üleval plakatid eri keelte kohta.

Alates kella poole kolmest kuuleb lavalt lisaks eesti keelele ka soome-, saksa-, rootsi- ja prantsuskeelseid etteasteid. Õhtul antakse üle keeleõppe tunnuskirjad ning auhinnad keeltepäeva viktoriini parimatele. Et teooriale lisanduks ka praktika, saab alates kella kaheteistkümnest osa võtta tasuta keeletundidest Viru Keskuse 4. korrusel Rahva Raamatu poes. Nii õpetatakse huvilistele näiteks poola, norra ja leedu keelt ning lisaks tutvustab Tiigrihüppe SA innovatiivseid keeleõppe meetodeid.

Keeltepäev saab teoks saatkondade, keele- ja kultuuriinstituutide, Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Euroopa Komisjoni Eesti esinduse koostöös.

Keeltepäeva programmiga saab tutvuda siin

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar